| Jejak Si Pari-Pari |

.: CiNTa KaMi :.

Kat page ni sy nak kongsi gambar2 kudut dan jentoi dari zaman dolu2.. time2 baru kenal.. zaman2 memory daun pisang...sampai dah beranak pinak ni.. hehehe..

moga kebahagian menjadi milik kami hingga akhir hayat..Aidilfitri 2011 3rd day
Aidilfitri 2011 2nd day

Aidilfitri 2011 - 1st day


Ni lagi latest nyer photo ghayer 2011.. hihihi... kadang2 menyampah nengok muka sendiri bila menyedari makin hari makin tua.. hihihi..




Ni latest photo Jentoi & Kudut [10.09.2010 : Terengganu ] time rayer baru2 neh.. sempat snap gambor berdua..
Date : 14.01.2007... lokasi : Mc'D Genting... Around 2 AM ngan my best friend CT and adik Jentoi... sejuk giler... still in Pengantin Baru mood.. hehehe. Inai pun lom pudar lagi tuh..
Just Married.. hehehe... date: 02.01.2007... kat Genting Highland.. Balik dari Ganu after wedding terus naik genting..ngeh ngeh ngeh... time ni baru berdua nak kemana2 pun tak der masalah...


Ni rayer tahun 2006… 24.10.2006.. lagi 2 bulan menjelang majlis perkahwinan kami…echeeehhh!!! cam biasa la start 2002 Jentoi sambut rayer kat TRG ngan family Kudut… tu..tu… baju raya pertama dapat sponser dari mak kudut… time ni pun muka kelakar giler..



Erm.. gambar ni bertarikh 03.06.2006..time tu jentoi dan kudut gi Jalan2 Cari Makan kat Johor.. actually ader kenduri umah sedara Jentoi..kalau tak silap time ni kat Swiss Garden Hotel .. sempat le merasa otak2 Johor and jalan2 pi Danga Bay.. tah bila la nak kesana lagi…
Keh! keh! keh!.. nak tergelak tengok gambar ni.. amik gambar ni sempena birthday Kudut yang ke-26 (09.01.2006). Time ni Jentoi datang Ganu jalan2. Lokasi gambar ni walau pun cuma nampak muka kitorang jer adalah di Masjid Terapung Kuala Ibai…

No comments:

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...