| Jejak Si Pari-Pari |

Saturday, February 20, 2010

Quantum Scalar Pendant


erm.. hari tu masa sy xcdent tu my bos ada hadiahkan sy Quantum Scalar Pendant ni… sebelum ni dengar le sy nyer bos wat business ni, tp tak ada la caya sangat, ingat mcm brand2 lain malah sy ngan kengkawan duk kutuk2 le bos jual batu itam.. haha (sorry bos) Tapi bila dah pakai sendiri… erm, rasa cam ok.. walau kaki dua2 tak leh guna time tu, satu bersimen satu lagi luka teruk kat lutut dan tumit berjahit, keadaan sy ok jer.. tak der rasa nak demam ke... tak larat ker... Cuma tak leh jalan jew.. tu pun 5 minggu dapat mc dalam 3 minggu dah leh jalan dah.. luka cepat sembuh malah tulang yang retak tu pun dah cantum balik..bila wat x tray doctor pun cakap tulang sy tu cepat sangat elok, so sy rasa benda alah ni mmg berkesan sesangat, testimoni dari kengkawan lain yang pakai pun banyak positive nyer. Baby yang selsama pun pakai kan kejab terus nampak perubahan... so semalam sy beli lagi 2 pandent utk mak ngan kakak kat kg dari bos sy.. so andai kengkawan berminat nak dpt kan pandent, flusk atau bracelet boleh calling2 yer...



1. Name one person who made you laugh yesterday?
jep.. setan yang duk sebelah aku ni ha.. dah luper aper ke benda lawak yg dia buat.
2. What were you doing at 0800?
gi beli ayaq Nescafe kat cafe
3. What were you doing 30 minutes ago?
surf internet.. FB
4. What happened to you in 2006?
jadi bini orang.. huhuh..hahha...hehehe
5. What was the last thing you said out loud?
adam!!!! jauh skit karang kena adik!!! –jeritan langsuir aku semalam time adam main car dia kat sebelah aqiel yg tngh tergolek depan TV.
time tu tengha wat susu kat adam

6. How many beverages did you have today?
sekali je stakat ni… (tak termasuk kunyah2 manja di waktu lapang)
7. What color is your hairbrush?
brown & black
8.What was the last thing you paid for?
my breakfast
9. Where were you last night?
depan TV ngan family aku ‘jentoi-kerinting-dugong’
10. What color is your front door?
cream
11. Where do you keep your change?
merata-rata… time tak der duit baru cari balik… hahahh
12. What’s the weather like today?
cerah..
13. What’s the best ice-cream flavor?
Lime.. ala yang kat luar lime dalam vanila
14. What excites you?
25th February…kakak haku dapat gaji, maksudnya haku pun dapat gaji huhahaha
15. Do you want to cut your hair?
nak… tapi dalam masa yg sama bila tengok awek2 jepun rambut panjang curly2 kat bawah tu mcm terhingin la pulak..
tapi rimas la

16. Are you over the age of 25?
4 tahun yang lalu
17. Do you talk a lot?
tengok keadaan… tengok tempat dan tengok orang…
18. Do you watch the O.C.?
O.C tu pabendeeeee…..
19. Do you know anyone named Steven?
bos material department.
20. Do you make up your own words?
yew…gitu2 jer
21. Are you a jealous person?
Little jealousy – when appropriate, can be a good sign…muahahaha..
22. Name a friend whose name starts with the letter ‘A’
awin, angah, azira,amy... 4 owang? skit nyer...
23. Name a friend whose name starts with the letter ‘K’
keyrol…. kamarul… 2 owang jew? Nampak sangat aku tak ramai kawan.
24. Who’s the first person on your received call list?
my mr. x… hubby haku yg call tapi cakap ngan si adam “mama… alik… mama..alik la…” suh aku balik la tu.
25. What does the last text message you received say?
5 minit lagi sampai… from my hubby.. tu pun dia hantar semalam pagi ni baru dpt sbb beteri kong king kong!!
26. Do you chew on your straw?
tak….sesekali tidak…
27. Do you have curly hair?
tak….straight mcm tiang lampu
28. Where’s the next place you’re going to?

x terfikir lagi... stakat ni depan pc ni je la
29. Who’s the rudest person in your life?
tak mo cakap la.. menyesal tak cakap lebih baik dari menyesal krn cakap!
30. What was the last thing you ate?
Roti Goreng, beli kat cafe.. ya rabbi.. lagi banyak minyak dari roti..
31. Will you get married in the future?
future…. ? untuk kali ke 2 ker? hahahhah..mampus kalu hubby haku baca.
32. What’s the best movie you’ve seen in the past 2 weeks?
Adnan sempit… kat GSC midvalley jam 11pg ngan hubby aku.. tu pun masuk 20 minit lewat.
33. Is there anyone you like right now?
tak tau...
34. When was the last time you did the dishes?
last Tuesday… cekodok manis ngan bubur nasi utk baby
35. Are you currently depressed?
skit la…
36. Did you cry today?
nope...
37. Why did you answer and post this?
Suka-suka je

2 comments:

Elyn Ikmal said...

yang, cantik la pendant tu. how much err?

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: said...

yang ni yg kosong punya... kalu elyn nak yang ada swarovki crystal pun ada.. Kalu elyn nak without account akak leh bagi RM300

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...