| Jejak Si Pari-Pari |

Saturday, February 12, 2011

Hadiah Birthday di Usia 30 tahun....(siaran tertunda)

malas bebenor raser nyer nak mikio dan ngarang entry… erm.. masih dlm mood bercuti..masih di awang awangan keh keh keh.. sy mmg tak habis2 dalam mood bercuti... kalu ada company sendiri dah lama lingkup neh..kat kg hari tu x sangka dapat hadiah tertunda dari family [mcm perlawanan bola sepak lak ader tunda2..].. mak and my nephew kasih sy fone baru gantikan SE C510 yg ilang tu.. kater nyer kesian.. sementara sy cukup budget beli che BB idaman tu.. dorang suh sy gunakan che X3 neh dulu… 
pic amik dr che google

nampak tak muka poyos x mandi (harus) budak manja yg baru dpt hadiah.. 
tq mak..tq aneeq.. dari my kakak nyer daughter si ameely yang baru darjah 1 tu.. sy dapat handbag Beethoven ..keh keh keh.. besor..kater nyer biar senang cu na letak segala mcm harta benda dlm tu.. dan pesanan paling best.. handfone tu letak kat poket kecik tu jangan nak tinggal merata2 lagi.. adeh.. 
jadi sy dengan bangga nyer menyerahkan balik handfone sony ericsson jentoi yg sy pakai nie… nah hambik balik! dah tak mau... main jauh2... eheheh. Dan baru semalam dapat msg dari my lovely kakak…hadiah dier utk sy dah siap.. aper? cincin bertatah sebutir permata.. eceh! time sy kat kg hari tu cincin tu dlm process pengecilan sbb jari sy neh terlalu kecik ..longgar… so semalam dier tanyer nak hantar melalui pos atau nak balik amik? so pikir nyer fikir kitorang set nak jumpa kat kuantan time dorang turun shopping selasa neh..boleh kasik sekali optivin 12 botol yg customer kat ganu nun order.. (masyuk lagik!) wah wah wah.. best nyer tahun ni nyer birthday… dapat hadiah cam budak2 kan? padahal umur dah 30 dah.. patut dah beli sendiri semua tu.. itu le kelebihan jadi anak bongsu ni..sentiasa menjadi adik walau pun dah beranak pinak...  dari jentoi.. x der hadiah sbb awal2 lagi beberapa minggu before birthday jentoi dah bagi jam tangan Tissot PR50 kat tangan neh… so tak nak keringkan lagi wallet dier yang dah menggelupas tu..hahaahah (gelak 5 harakat).
Dan hari ni bila dah di shah alam rasa rindu bangat kat kg.. tak puas nak melepak.. maklum ler kat kg semua dah depan mata.. bangun makan jer… petang2 leh kejar2 kat laman.. boleh lepaking main PS2 sambil kunyah kopok… gelak2 tengok hantu kak limah balik umah.. heheheh… sila dptkan di Astro First… siap promosi lagik! malam2 ronda2 pantai..makan2 1 family.. kecuali ayah sbb ayah mmg susah nak ikut kitorang lepaking.. kata nyer baik dier duk umah layan astro... heheheh. Kat kg neh nak gi mall pun mak bagi duit saku.. shopping ngan family pun semua kakak bayarkan.. makan pun free wah… kalu lah sy leh menetap kat kg.. mesti sy akan gemuk tahap tenuk mengeram anak kembar.. ni pun dah naik skit pipi cengkung neh ..tu baru 6 hari kat kg…
on d' way balik KL ari tu.. kat highway pantai timur.. dpt kerahan tenaga dari jentoi suh drive… kali ni tak ada bantahan sbb kete auto.. ha.. hambik ko.. tekan 130~160km/j.. maaakkkkk!!! kat hentian temerloh tak perasan ader speed trap… adeh.. ekceli lambat sedar.. tak sempat nak tekan break.. karang tekan emergancy break karang lain lak jadi semata2 nak lari dari speed trap..sah nanti dapat surat cinta. so kena cepat2 check kat MYEG dan bayar dengan kadar segera sebelum my kakak… owner che Civic neh terima surat tu kat kg.. keh keh keh…

hantu ayam... pantang tengok sure ayam tu kena kejar..kamu boley?
miss kudut mmg seyes tiap kali kena drive... keh keh keh
sementara nak balik ganu utk kali seterus nyer.. cuma gambar2 neh jer la jadi pengubat windu..chewah... kalu boleh tiap2 hari nak call kg borak2 ngan my family... lebih2 lg mak & my sis... 
aki (ayah kesayangan miss kudut) ngan rafaeyl... sorry beskal neh tak der tempat duduk ler qiel..
wah bukan main lagi mikhaeyl yer.. asal petang lesap.. tengok2 duk ngayuh basikal ngan abg aneeq & kak abi
ni sorang lagi x boleh lepas pintu pagar... mmg susah nak angkut balik.
rafaeyl ngan 'mak'...suke le dier asyik di manja.. cucu bongsu le katakan... 
muker x mandi petang.. miss kudut mmg paling malas nak mandi ...
bukan main lagi yer korang kerjakan hilux abah... 

3 comments:

MuniQazrina said...

trg kt mane?

Ms. Kudut said...

kat Bukit Sawa... sebelah sekolah rendah... org ganu gak ker?

MuniQazrina said...

ooo,belah area Marang sane lah ye. Yup, sy org Ganu gak..

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...