| Jejak Si Pari-Pari |

Wednesday, December 21, 2011

.:Kisah Si Comel Polkadot :.


Usaha itu tangga kejayaan.. hihihi.. akhirnya dapat jugak kudut hasilkan polkadot yang gebus...dan kurang kemanisan nyer.. tp masa first nak bancuh tu mmg excited giler lagi2 mikhaeyl dah tak sabar2 duk bertanya 'mama nak buat kek bday adam ke?' hihihi...tp bila dah time menunggu nak mengukus tu.. nak dot2 kat atas tu yang buat kudut rasa... mcm mana ler orang yang jual apam ni sampai beribu2 pcs tu? kalu kudut nak nyer patah tulang belakang ni ha.. lagi2 bila tengok jentoi ngn anak2 dah baeekkk nyer layan lena.. maksud nyer mmg kudut ni mmg boleh promote dan jual dari supplier jer.. nak buat sendiri 'TAK MUNGKIN'... penat der..
Ni polkadot yang kudut buat masa family kudut nak datang dari Terengganu hari tu.. hihihi.. 1 adunan boleh dapat dlm 80pcs... dah le tu guna sukatan cawan lak tu sbb tak der alat penimbang. Susu lak ganti ngan susu strawberry kasik wangi semerbak tu naik..Ada saper2 nak order boleh jer.. tp bukan kudut la buat tapi kawan kudut yang mmg berniaga apam ni... 




4 comments:

misshannajr said...

hye kudut..mmg fenomena dot-dots la haha..mmg penat sgt tau..rasa nak bengkok dah tulang blkg..eh kwn u jual brpa sebijik?

Ms. Kudut said...

yg ader filing RM0.30 sebijik dan RM0.25 yang tak der filling...

CIK TOM said...

wah comel2..boleh bt bisnes..nape xbt biz jgk? ;)

Ms. Kudut said...

cik tom.. tak confident la nak buat bisness.. makan sendiri leh ler.. hihihi

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...