| Jejak Si Pari-Pari |

Monday, May 6, 2013

Hari ke-3 di HBSB

Hari ni dah hari ke 3 kudut dan baby kat hospital sungai buloh... baby masih dalam pantauan kuning ke tak.. ada skit2.. pagi tadi nurse cakap kalu dah ada sikit2 better letak bawah lampu terus . Huhhu.. cian la baby .. dah la kulit kering nanti letak bawah lampu lagi la..
Tadi after mandi nurse cakap baby kembung... huhuhu.. minyak baby pun x bawak..nak kena tunggu jentoi datang le gamok nyer... jentoi dah 3 hari jadi Mr. Mama... hihihi.. belajar2 la ye... lagi 2 hari baru kudut kuar, tu pun kalu x ada problem.
Jam 8 mlm baby start kena duk bawah lampu... hu hu hu.. kuning la pulak yer anak mama.. seb baik x banyak kerenah.. duk bawah lampu pun elok je tido. Good boy...sayang dia..

2 comments:

Elyn Ikmal said...

congrats on the new born kakak!

Kudut Dyhea said...

Thanks elyn ;-)

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...