| Jejak Si Pari-Pari |

Wednesday, June 19, 2013

Suamiku Encik Perfect 10!.... Dia Hero Hatiku...cinta kau dan aku..

Dicintai lebih penting dari menyintai... menyintai tidak semestinya memiliki -dia hero hatiku






Rasanya dah lama kudut tak baca novel.. last maybe masa form 5 dulu. Tapi semenjak dua menjak ni, memandangkan hidup wanita berpantang ni amat la membosankan, terjebak jugak kudut dngn novel2 yang dikumpul dek anak sedara kudut yang macho sorang tu... jangan ingat lelaki tak baca novel.. hahahha.. sure nak belajar jadi romantik kut? 
so selama 1 bulan setengah kudut menghabiskan sisa2 waktu berpantang ni selain dengan activiti makan dan tido... 3 buah novel telah selamat dikhatamkan dengan kesungguhan tahap dewa. Dengan penuh beremosi dan penuh penghayatan. Tiga2 novel ni memang best. Paling best Suamiku Encik Perfect 10!... Walaupun jalan cerita hampir sama bab sorang wanita cantik jadi rebutan ramai lelaki ... tapi masih ada keistimewaan sendiri.
Layan novel neh sebenarnya secara tak langsung bawa kita sekali jadi salah satu watak dalam cerita tu. Hihihih... mesti la watak heroin.. tapi kalu cerita Suamiku Encik Perfect 10! ni di filem kan atau dibuat telenovela... dan kudut diberi peluang untuk memilih pelakon... watak heroin Aleeya Azmeen tu sesuai untuk lisa atau Erin Malek. Watak Zarief Danial kasik kat fisol omar, hairul azreen atau aaron aziz dan watak  Syed Muzaffar kasik kat Fahrin Ahmad... ok tak ok tak? hahahhaa... 
So dalam tempoh pembacaan tu, memang family kudut tak hairan le kalu tengok kudut nyer muka kengkadang kelat kengkadang tersengeh sorang-sorang. So.. masih ada 2 minggu untuk habiskan cuti.. nak kena korek lagi novel best2 dari anak saudara kudut yang prihatin tentang kebosanan suna dia neh... 
So apa lagi.. jom kita semaikan minat membaca dalam diri mulai sekarang... kah kah kah.... 3 novel kat atas kudut recommend pada saper2 yang belum baca dan teringin nak cari novel yang best... berbaloi baloi.... tata 

1 comment:

iKLiL HuDa said...

suamiku perfect10 best sgt..tp x sempat nak review lagi..

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...