| Jejak Si Pari-Pari |

Wednesday, November 10, 2010

Satay Kajang Hj. Samuri…PKNS Shah Alam

Hari ni akhirnya Jentoi dapat menjamah Satey Kajang Hj. Samuri after beberapa hari menyuarakan kehendak dia tu.. hehehe… tu pun kitorang pakat gi branch kat PKNS Shah Alam. Malas nak berjalan jauh sampai ke Kajang saner.. lagi pun esok kerja kalau tak kerja mmg redah punyer.. selain kat PKNS & Kajang kat Awang Besar bersebelahan Highway Kesas pun ada .. kat Jejantas Sungai Buloh pun ader… mmg banyak ler branch dia… tapi bila bercakap pasal satey..kat mana2 pun sy lagi prefer satey daging.. rasa dia lagi manis dan lembut dari ayam or maybe sy dah mula jemu sbb hari2 makan ayam.. Tapi percaya tak ..walau pun Jentoi yang beria-ia nak makan satey tapi yg makan banyak nyer si kudut.. tu .. budak yg tengah type entry tu.. .chet!!! semenjak dua menjak ni berselera benor si kudut ni makan.. tah aper kena tah…. tp bercakap pasal makan banyak neh… lambat nyer nak naik berat badan ni.. duk 45kg cam tu ler.. naik 3 kilo dah stop x mo naik2 lagi.. ish!!! pagi kul 10.15 dah breakfast kengkadang pulut kuning kengkadang nasi goreng meehon.. tengahari makan nasi campur.. kul 3.20 ptg minum petang mengunyah gak roti ker.. malam pun makan gak.. kalu tak fast food beli nasi goreng.. tp tak nak gak dia gemuk.. tasuker…. siksa nyer tengok badan yg cikeding cam neh.. .dpt naik 52kg pun dah cukup bagus dah… nak kena letak dalam azam 2011 ler…
Tak banyak gambar yg sy snap.. malu…hehehe.. ye le org tengah makan kita duk sibuk amik gambar.. [ngaku je lah syok sangat bedal satey sampai terlupa nak amik gambar..huhuh]

1 comment:

Papa-NtiQ said...

Saya baru jer upload pics masa makan kat satay hj samuri di shah alam baru2 nih. Not bad. Kuah dan sambal lain dari yang lain.
Senang2 jenguk blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan...makan :) Kebanyakan review restoren2 menarik di area Johor maklum la orang JB kan tapi tempat2 lain pun ada.
Jangan lupa follow yer blog saya TQ bebanyak.

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...