| Jejak Si Pari-Pari |

Saturday, November 27, 2010

WE ARE THE CHAMPION... YEY!!!


PART 1

PART 2

WE ARE THE CHAMPION... YEY!!! WE ARE THE CHAMPION... YEY!!! heheheheh.. tak sangka dlm banyak2 group yang semua nyer best2 tahap gaban tu kitorang masih mampu mengekalkan kejuaraan… ngeh ngeh ngeh..nasib baik kitorang menang kalu tak sure bebudak akan cakap ‘ tu le kalah.. dieyana lupa step.. ‘ tak pun ‘ sebab le kalah.. dieyana nari cam kayu…’ ngeh! ngeh! ngeh! berani dorang nak cakap cam tu?. apa2 pun Syukur Alhamdulillah.. tak sia2 kitorang training tiap2 hari..dan tak sia2 menapak pyramid cari baju last2 minute ngan wani.. Tapi walau pun menang sure ada yg cakap2 belakang.. rambut sama blonde tapi hati lain2 kan.. mesti ada yg puji group lain lagi best.. biasa la adat pertandingan.. tp ada kitorang kisah? hahaha.. so seperti yg dijanjikan RM700 kami genggam.. menambahkan saki baki dalam akaun IPC yg hampir mencecah RM10k.. hahaha.. lawak mak labu jer.. mana ada sampai RM10k… (ssyyyyhhhh… secret and confidential) so bosses, maner kita nak calebrate kali ni? Kepada kengkawan yang dapat lucky draw tu tahniah..sy 6 tahun kat SATO neh x pernah sekali pun dapat lucky draw.. mmg terbukti sy ni tak luckykan..huhuhu..
Hari ni pun my family balik trg.. huhuh tak best nyer tak dapat nak duk bawah ketiak mak lamer2.. dorang datang jumpa sy kat hotel before balik saner.. cheh... syahdu ler pulak.. thanks kakak ku sbb sudi menempelkan makeup ke muka ku dan utk mak.. sbb tolong jagakan cucu mak sementara anak mak ni gi menari ronggeng.. hehe.. next month anak kesayangan mak neh balik yer... hehehe.

me...keh keh keh
 
 So,kat bawah ni sy share sikit2 gambar kita time party tu… credit to abg Faizal & ipc members untuk gambar2 kat bawah.. nanti ada lagi kita tambah lagi key.. heheh… kat facebook pun banyak gambar2 sekitar annual party neh.. enjoy!!!
Perasmian..

our MD... GM and AGM... kelakor..

EG..takahashi and shahrul...

Karektor utama

sy and lin..

with lin wanie and aisyah

sy, lin dan wani...

Dalam debaran...
Time kejuaraan milik kami...
we are the champion...
last snap... with top management..

emlet..shahrul..wani..rika..me and fazlin
Lin with wani and jep..










2 comments:

Hanis Azla said...

wah menang.. congratulation yer..

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: said...

tq dear...apa yg penting kerja sama.. hehehe

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...