| Jejak Si Pari-Pari |

Friday, March 11, 2011

Lunch @ Picadilly Millennium Square PJ


Salam sejahtera utk kengkawan... huhuhu... aper? kisah makan2 lagi..dah itu jer yg kitorang pandai ..kih kih kih.. kali ni kitorang kumpul lemak kat Piccadilly Millennium Square PJ. Nama best..environment best... tp kali ni kitorang kasik 3/10 jer sbb hot cappuccino yg sy dan zira order lambat sampai.. dah ler waktu lunch kitorang cuma sampai jam 1.20PM... korang nak tau cappuccino kitorang sampai kul berapa? 1.21PM.. sendiri paham ler yer cam ner kitorang menyeludup masuk ofc lepas tu... seb baik tak kantoi...maksud nyer sy dan zira cuma amik masa kurang 2 minit utk habis kan hot cappuccino kitorang yg dah tak hot lagi dah tu... hampeh...boikot!!! 
kali ni kitorang ber5 jer.. kudut,wani,amy,lin,zira dan seekor kumbang penyeri meja...kamarul.. kih kih kih...tu pun kamarul datang kemudian sbb hari ni kan jemaat.. budak lelaki break lambat sket... kitorang pi saner naik kete latte si zira... dah ler parking susah... EG sekali lagi tak join kitorang.. erm..bz bebenor CEO kitorang tu skng.. pagi2 dah angkat budak pengsan... echeeehhh...gagah gitu... tabik spring to him..
Tapi siyer la..tak best la kuar masa lunch neh..makan pun nak kena cepat2..tak dapat menikmati dengan sempurna... apa2 pun lepaking ngan korang mmg best sokmo...
cara posing terbaeekk utk kelihatan ayu...tangan mesti di dagu.. cuba la...keh keh keh
abaikan ajer aksi2 seram tersebut.. kih kih kih
sila sengetkan kepala anda utk lihat gambar ini.. sy mls nak edit..
lin dan kamarul.. fuyoo.. kamarul teddy bear potong rambut... nampak muda gitu..hihih
lin..udah udah le tu layan FB... 

dah start meroyan bila hot cappuccino tak sampai2... 

1 comment:

Sekamar Rindu said...

salam...bestnya makan di Piccadilly Millennium Square..

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...