| Jejak Si Pari-Pari |

Tuesday, March 29, 2011

SALES 2011..jom shopping.

Haaa... entry kali neh ditujukan kepada saper2 yg suka sangat shopping... saper yg ader bulat2 kat kalendar tu utk booking hari nak pi shopping..sila masukkan tarikh2 kat bawah ni yer dlm senarai anda... lagi2 para ibu bapa yg ada baby riang ria tu.. jom usha!!


 5 April 2011 – 11 April 2011

2011 Poney Clearance Fair



Potongan sehingga 70% yang merangkumi brand Poney, Baby Poney and Renew.Bertempat di Ground Floor, Oasis Atrium IOI Mall, Puchong Selangor, Malaysia. Ada gak xtvt2 utk kanak2 disediakan... jom serbu!!!!

23 April 2011 – 24 April 2011

Pureen Stock Clearance 2011

pureen sekali lagi mengadakan a stock clearance pada bulan APRIL nanti.. kat mana? ok...salin alamat neh... karang kita gi wat lawatan che kiah bersama2..Summit Company (M) Sdn Bhd, Lot 6 Jalan 19/1,46300 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.


30 March 2011 – 10 April 2011


Branded Sale 2011 SS Two Mall

ha..yang ni best sbb dekat jer ngan tempat kerja kudut... bertempat di SS Two Mall, Jalan SS2/72 PJ [lot G-03].. Ade mcm2 bermula dari pakaian... kasut...eye wear.. dan mcm2 lagi... erm..saper cepat dia dpt.. so 30hb nanti dpt jer gaji kiter terjah SS2 Mall... 

source : credit to everydayonsales.com

1 comment:

DOVE... said...

wah,mcm best je!

btw,thnx visited my blog..
do follow if u want:)

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...