| Jejak Si Pari-Pari |

Saturday, July 25, 2015

9 Syawal | My Bos Open House

Pejam celik dah syawal ke 9 ghuper nyer hari ni. La ni semua sibuk buat open house kat sana kat sini... so hari ni kudut and family memenuhi undangan open house raya dari bos kudut ..che pie dan puan yati namanya.. tima kasih bos jemput saya.. kalau tak jemput memang saya tarik muncung 14 ela la jumpa next monday .. aha tau bos takut... kih kih kih...

Dari rumah masuk highway Guthrie.. pastu sambung masuk highway NKVE sebelum menamatkan pecutan di tol Teluk Panglima Garang.. tak sabo sabo nak tengok umah baru bos dan merasa kesedapan spaghetti air tangan puan yatie yang memang marvellous sejak zaman bujang dulu.. (betul... tak tipu.. tak ada niat nak kipas pun. Memang spaghetti yat terbukti kesedapannya)

hokey macam biasa.. selfie lu se das dalam kete before tiba di tempat yang di tuju.. (itu wajib)..akekekke... B612 ni memang bestkan?


Ramai la jumpa kawan-kawan lama se opis yang dah tukar arah tuju ke company lain.. masing2 dah nampak lebih matang.. diulangi.. matang yer bukan tua.. hahahha (tak nak terima hakikat) berbanding first time jumpa dulu.. yang ada rambut dah kurang rambut.. yang tegang mulus ada dah kedut2 skit.. (terasa akak dik..huhuhuhu) .. yang dulu pinggang 28 skng dah 35... hhahahah... antaranya dua orang kat bawah yang berbaju hitam dan biru cair tu. sekarang depa dah bawak diri tak nak sama company ngan kami dah... sob sob sob.. 
bila dah jumpa reramai macam ni, aktiviti wajib kami mestila berselfie.. ber wefie...dan berempat lima nam tujuh fie lagi.. bukan senang nak kumpul borak2 makan2 gelak2 .... so thank you so much la utk bos sebab bagi kesempatan untuk kami berkumpul kat umah baru bos neh.... dalam keadaan cukup selesa, kiranya kami memang bajet buat macam umah sendiri la.. mana bos kudut? tu yang paling tepi tu berbaju orange... hensem tak? (kipas skit) Dia baru lepas hawa pi tengok Liverpool kat Stadium Bukit Jalil semalam tu muka happy semacam tu... (hokey.. me jeles sebab x boleh jumpa abam2 sado team Liverpool..menci menci)..yang sebelah dia tu abam aiman... single and available... akekekeke... yang no tiga tu.. abam omar... nampak garang kan... eles.. dia sajer je tu kasik tunjuk garang, tapi hati dia manyak baik. bab IT bab PC dia la yang kami cari.. tak ada abam omar kelam la hidup kami (ni pun kena kasi kipas.. untuk masa depan mana tau tetiba esok datang kerja PC hang.. kikiki)   Dan yang last tu.. seben jiran meja kudut.. puan ira. Sila scroll kebawah nak kenal mana satu puan ira yang suka kenakan kudut dalam diam2 tu.. Nama nye en. mizan (skima nyer kudut ari ni) Dia pun ex-staff company tempat kudut keje.. 

abam Pie - abam aiman - abam omar- abam mizan. 
Ha.. gambar bawah ni gambar mem besau bos kami.. puan yat.. yang duduk berbaju coklat tu... tima kasih puan yat masakkan spaghetti yang super lazat tu utk kami.. tak sia2 kami kenen2 kan puan yat ngn bos kami.. boleh kami makan spaghetti tu tiap2 tahun.. hiihihihih.. Alhamdulilah. Abaikan kudut yang nampak super besau dalam gambar kat bawah.... camera trick je semua tu.. photographer tu memang suka sabotaj.. Nampak tak gambar ke dua tu.. photographer yang sama.. sengaja crop kasut raya kuduttttt...  menci menci..  
sya.mas
yat.sue.kudut

with sher-sya-sue-lin and her doter farisha-mas and yat
ha.. ni dia dak ira yang suka smash kudut tu.. pantang dapat point.. hokey.. dia nampak comel dalam gambar ni.. blueeekkkk


Ok la ... malas la kudut nak menaip panjang lebau... sila jamu mata dengan gambar2 selebey nyer di FB kudut yer . last... wajib letak gambo pengarang jantung kudut... tarra..... my one and only jentoi.... muah....

nak tepek gambar ni jugak sebab kudut suka... 2 lagi abang dia dah hilang tak tau ke mana.. akekeke... 




1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...