| Jejak Si Pari-Pari |

Thursday, July 9, 2015

Iftar : Asama Pecal Lele Desa Pandan

Tak sure kali ke berapa dah datang sini makan pecal lele yang super sedap neh... tapi baru hari ni berkesempatan nak hupdate entri.. dah berdebu dah laptop kat sudut bilik Hokey.. kudut tau skng orang hupdet blog guna smartphone... pernah la cuba2 tapi kepuasan hupdet guna smartphone tak sehebat kepuasan guna lappy.. x per la nak cakap kudut ni old fashion pun.... sob sob sob

Kudut rasa first time kudut makan pecal lele neh... kudut dah jatuh cinta rasa pertama.. aha... asyik teringat2 asyik kasik hint kat jentoi nak pecal lele lagi.. kalau boleh tiap2 malam.. hahaha.. first2 datang dulu malu nak angkat fone amik gambar.. kut orang cakap kudut neh dah terkena badi amik gambar dulu baru makan.. hahah.. tapi sebab nak share ngan readers kat blog kudut neh... (ada ke? sob sob kali ke seratus) kudut gagahkan jugak amik gambar dari angle ok tak ok neh... 

tapi (dengan muka seyes langsung tak senyum) mmg kudut recommend korang pi makan pecal lele kat asama pecal lele neh.. tak menyesal punya... betul.... (agak2 asama pecal lele nak kasik kudut makan pecal lele free selama setahun tak sebab promote tempat best dorang neh.... kah kah kah... bungkus kepala dalam guni)

So sbb kudut ni bukan la orang berharta sngt nak belanja korang makan kat sini.. apa yang kudut mampu hanyalah belanja gambar pecal lele je ler... jemput tengok dan bayangkan super spicy sambal nyer tu... dan superduper garing ayam nyer tu... walla....... bismillah... kudut makan dulu yer... :)







1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...