| Jejak Si Pari-Pari |

Thursday, October 14, 2010

KISAH KUDUT : HAPPY 7th BIRTHDAY MY DEAR IRFAN MUQRI

Irfan & Adam
Hari ni genap usia Muhammad Irfan Muqri yang ke 7.. mesti ramai yg tak tau siapa irfan dalam keluarga kudut dan jentoi ni kan.. kalu ada saper2 yg mengikuti blog sy kat fotopages… banyak entry pasal Irfan neh.. Sejak lahir lagi.. kat umah pun ada album khas utk dia sorang… Ekceli irfan adalah cahaya hati pertama kudut dan jentoi.. hehehe.. lahir pada tahun 2003. Erm…after 2 tahun 5 bulan kudut dan jentoi bertemu.. huahahah..nama irfan muqri tu pun decided by us… dulu before kudut dan jentoi diijabkabulkan…anak kepada pn zai dan en rosli ni ler yg jadi pengarang jantung kitorang.. kengkadang sebulan sekali gi jenguk, tapi skang time rayer jer yg termampu.. maklum la skng masing2 sibuk, pendekar2 kundur merangkap adik2 si irfan tu pun dah wujud kat dunia neh… jadi penat melayan kerenah pendekar kundur yg lagi dua tuh x berkesempatan sangat le nak melepak mcm dulu ngan irfan… tp apa2 pun irfan tetap dihati kami… and rayer this year pun sempat la kami satu family gi jumpa irfan… tp x sempat nak snap gambar banyak sangat sbb time tu ramai tetamu kak umah mama papa irfan.. cukup la untuk koleksi kami. Pejam celik pejam celik dah 7 tahun Irfan skang… HAPPY BIRTHDAY TO IRFAN MUQRI FROM IBU & AYAH… 

Hari ni sy happy sbb?
• sbb semua keje utk presentation yg sy tak suker utk bulan ni dah selesai
• Sbb cek utk insuran mikhaeyl dah dapat, thanks to Naf.. agent BSN TAKAFUL yg superb!!!
• Sbb sy mula menyukai kehidupan kat tempat baru neh..bak kata orang tak kenal maka tak cinta..
• Sbb akhirnya saya mampu habiskan 3 botol air mineral 500ml dalam masa sehari.

2 comments:

noor afzan said...

presentation? haha macam penah dengar je.

tempat baru? oo ye la baru pasan dah pindah opis eh?

tahniah berjaay habiskan air mineral tuh..

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: said...

anboi amboi amboi dier...

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...