| Jejak Si Pari-Pari |

Friday, February 24, 2012

Sayonara Anje!!!


Macam yang pernah kudut highlighted dulu.. skng ni kat company kudut sedang mengalami perubahan musim, iaitu musim benti keje.. tiap2 bulan mesti ader yang benti dan tak kurang gak yang masuk.. hihiih...hari ni sorang lagi kawan kudut benti.. last day dier.. untuk zira [anje sengal], lunch semalam kitorang dah wat makan2 sket.. makan nasi goreng ayam Melaka.. kenyang sampai rasa cam tak leh berjalan dah.. kalu ader bantal sure dah lama kudut ZZzzzzz…. dan hari ni makan2 lagi ramai2.. order mc'd lak.. [amy & kak rozie...aku masih jeles dengan aroma kopimu...] hari ni pun teramat kenyang... Kat bawah neh gambar2 time makan2 semalam.. gambar hari ni x der...tak sempat nak upload lagi.. kih kih kih.. 
lepas ni kurang le lagi sorang geng kitorang.. Geng makan pagi pun sure dah makin kurang ahli jemaah nyer.. maka pada awalan ni pasti rasa kurang la keceriaan nyer. Pastu pasti dah tak der le peluang nak naik latte lagi lepas neh yer? hihihi...tp tak per.. insya allah ader masa kitorang leh lepak2 minum kat luar samer2 lagi... Apa2 pun good luck untuk Zira ditempat baru.. Harap buah tangan kenang-kenangan dari kitorang tu Zira suka… jangan luper masukkan lagu bokurano sato sekali dalam MP3 tu.. keh keh keh. 
Tak tau sampai bila musim ni akan berakhir. Aper2 pun lepas ni kita tengok saper lak angkat montot dari group kita. Kudut? kudut mmg kat sini je, dah wat sumpah berdarah dah kekal kat company ni sampai bersara… dah bersara pun mungkin sambung contract cuci keta lak kat company ni.. loyal ka katakan… wek! wek! Tapi yang pasti lepas ni mesti ader orang baru yang akan masuk… erm.. kita tengok gadis jelita ke pakwe hensem tahap gaban yang akan mengambil tempat… kih kih kih.
geng SG & PPG.. x der yang hensem... hihihi..
of coz ler owner kena interframe jugak.. hihihi
Kat atas ni antara member2 yang masih setia.. buat masa neh ler.. dua tiga bulan nanti tak tau le masih setia atau tak...[ amboi jep.. nak jugak ko letak muka ko tepi muka mama... terbaeekkk!!!]. meh kita mark muka sorang2 yer.. dari kiri : kak rozie, amy, aisyah, ira, lin, zira, takahashi, kak ani, syaza, rachel & aiman... belakang dari kiri : abg rohaidi, ref'at & jep. ops!!! mana pergi bos sorang lagi? Tak cukup 3 musketeers neh. Memang tak ader atau ader tapi kelam tak nampak? hahahaha... [minta ampun bos..So kepada kengkawan yang mengikuti blog kudut neh.. jemput la cuci mata tengok gambo2 tak sedar diri kitorang.. kepada si gedikzzz… nah kudut tepet muka korang kat sini.. hihihih. Kalu tak puas tengok muka sendiri sila print dan tampal kat bilik masing2. 
agak2 saper photographer gambar neh... tangan tak balance... huhuhu

Special wishes to zira : Kak d harap Zira akan berjaya mengembangkan career zira.. all the best... jangan tensi2 lagi key... banyak-banyakkan bersabar. Kerja kat mana2 pun pasti ader tekanan... Pastu selalu-selalu ler update status & jangan lupa update kitorang ader citer terbaru atau ader bau nasik minyak yer. jangan gaduh2 kat jalan raya lagi tau.. kalu nak gaduh jugak bawak guli banyak2, jumpa yang kurang ajar baling jer guli pastu pecut.. baru puas hati.. keh keh keh. jangan lupa jugak kasik diskaun kalu kitorang datang tempat keje baru zira key..rumah tumpangan ahseng pun rumah tumpangan ah seng ler... hahahahha.. kak d will miss you dear.. cium skit...muah!muah!! 


- pics credit to epal vanila

1 comment:

~aSFaLiZa~ said...

sedih je kan nk berpisah dgn kawan rapat

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...