| Jejak Si Pari-Pari |

Tuesday, December 28, 2010

4 Days Before New Year...

28122010 | 845am
Selesai sudah… bila last ayat kuar dari mulut, terasa lega yang teramat sangat... segala nyer dah lepas.. dan dan after presentation tuterasa perut berdendang sayang.. lapar rupenyer haku.  Haaa..ahaaa..

28122010 | 1003am
akhirnyer kami terima gak door gift yg tertunda untuk annual party tahun neh berupa bekas makanan ngan sudu dan chopstick. huhhu..tak tau le guna ke tak, tp time terdesak banyak gak gunanyer benda alah neh.. so semalam dapat hadiah hari ni dapat lagi.. esok? esok Insya Allah gaji masuk + bonus.. tak berani nak bayangkan berapa bonus tahun ni, aper2 pun bersyukur.. [kalu ader ngomel2 kat belakang skit tu adat le kan?hehehe]

28122010 | 0345PM
Wa.. makin advance skng company tempak sy kerja neh.. leh apply leave online.. senang le tak yah ngadap muka bos bila nak amik cuti.. communicate melalui email jer.. kah kah kah.. dan hari ini dengan bangga nyer sy apply cuti pertama sy untuk 03012011... shopping??? neeyyyy... rafaeyl tak der baby sitter sbb baby sitter dier nak arrange anak masuk school.. sy kan amanah orang nyer.. xkan amik cuti semata2 nak shopping.. huhuhuh [iyola tu]

28122010 | 0459PM
Dapat msg dari Jentoi... 'malam ni papa kuar ngan bos jap blh?'..huhuhu.. terus mood sy down... :(

2 comments:

Najwafieqa said...

klu wawa pun mood terus down..hukhukhukk

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: said...

uiks.. ingat d jer yg perangai tak berapa comey cam neh.. ader kawan ghupe nyer..

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...