| Jejak Si Pari-Pari |

Sunday, December 19, 2010

Vote For My Aqiel Rafaeyl.... Muaahhh!!!

VOTE FOR AQIEL..
Erm.. untuk entry kali neh sy nak memperkenalkan satu blogshop baru utk kaum2 ibu dan bapa mencarik pakaian untuk anak2.. harga pun mmg boleh dikategorikan sebagai murah ler berbanding blogshop2 lain yg jual pakaian branded kanak2.. tak percaya? cuba lawat saner... Pesonakidz... Dan sekarang..Pesonakids sedang mengadakan POSING @ PESONAKIDZ CONTEST so sy pun dengan semangat nyer menyertai contest neh...anda juga boleh menyertainyer.. dan mungkin tolong mengundi untuk aqiel.. mcm mana? click jer gambar kat bawah neh... join PESONAKIDS di FB dan like gambar aqiel kat bawah neh... senang jer.. tq semua... muah!!!!


2 comments:

noorafzan said...

dah vote uit..

Steng Julizah @ Sten' said...

cute anak u..da follow u..follow me back..;)

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...