| Jejak Si Pari-Pari |

Sunday, December 26, 2010

XTVT hujung minggu terakhir 2010

25122010 | 8 PM
Kuar ronda2 malam minggu. tunaikan hajat mikhaeyl yg nak drive... kater nyer dah beberapa hari tak drive...amboi!!!belum besar lagi tuh dah ketagih nak drive... nanti dah besar pantang kelip mata je sure dia ngan kete dua2 sekali lesap... seb baik skng kaki dier x leh nak tekan minyak lagi.. afer ronda2...melayan mikhaeyl naik turun kira flyover seluruh PJ neh, kitorang melepak dalam kete jap tunggu Jentoi jumpa kawan dier... rafaeyl dah lama dah lena diulit intan.. 

25122010 | 9 PM
akhir nya mikhaeyl tewas jua.. hehehe..bukan aper..terlelap sudah kat seat belakang dngn botol susu kat mulut..hehehe.... jentoi bawak kitorang ke Kg Baru KL.. usha kedai makan yg senang nak park sbb mikhaeyl tido..so senang nak jenguk dia dlm kete.. ternampak satu kedai makan dekat ngan jalan. parking pun senang ... walaupun x ramai orang kitorang redah jer.. belum tentu tak ramai orang tu tak best... park kete dan amik tempat x sampai selangkah dari kete... mana tau karang mikhaeyl terjaga... rafaeyl dan dan tu ler leh bangun. bau makanan kut. dier kan kuar makan hehhehe.. tapi seyes makanan kat kedai ni best.. berbaloi.. RM19 jer utk tomyam campur, kailan ikan masin, daging masak merah, telur dadar, nasi putih 3, sirap ais dan nescafe ais... mahal ker? biasa kalu sy makan kat kedai lain sure RM22 ke atas... so after this leh datang sini lagi...

25122010 | 1030 PM
Wa...excited giler bila tengok jentoi pusing sana pusing sini dan kuar kat ampang.. cam tau jer dier nak bawak kemana tapi tak sure sangat sbb sejak mikhaeyl lahir 3 tahun dulu mmg dah lama kitorang tak kesini... hehhehe.. x sangka dier leh terfikir nak datang sini malam neh... dengan 2 org baby baru kitorang kembali jejak kaki kat sini ... BUKIT PERMAI.. tempat kitorang selalu lepak dulu.. time new year lepak2 tengok bunga api... rasa terharu giler tp cover cover...wat cam biasa2 jer.. mikhaeyl still tido dengan nyenyaknyer dalam kete... so cuma rafaeyl yg bising tunjuk saner sini, agaknya excited tngk lampu banyak... ekceli tak der aper pun selain pemandangan yang indah.. utk couple2 mmg romantik giler ler dating kat sini tp hati2..hot spot neh... hehehe.. kitorang tak lama kat sini, kesian rafaeyl yg kesejukan, dah ler pakai singlet jer.. karang tak pasal2 demam lak... 


25122010 | 1115 PM
before balik kitorang sempat singgah Down Town Tasik Permaisuri Cheras... sbb Mikhaeyl belum makan lagi tadi so kasik dia isi perut ngan cucuk-cucuk...erm...kenapa jentoi bawak kitorang makan cucuk2? sbb time jentoi dan kudut couple dulu kitorang mmg suka makan cucuk2 .... hehhhheeh...thank jentoi sbb cuba untuk bawak kudut kembali ke saat2 manis kiter dulu.. walau pun kita kini dah ber4.. walau pun jentoi x cakap aper2 tp kudut tau Jentoi nak Kudut happy...love u much much much.. 



2 comments:

nub said...

macam syokk jaa tmpat tu.kena serbu ni.hahak

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: said...

silakan nub...saper2 yg minat photography mmg patut gi

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...