| Jejak Si Pari-Pari |

Friday, December 31, 2010

Menjelang Tahun Baru 2011

Esok dah tahun baru..ari neh kitorang jalan2 cari pasal jap..hehehe..ekceli hari neh jentoi nak tukar kasut baru untuk Mr. Wuj... erm.. trade in yang lama.. tokok sikit dpt ler si Mr. Wuj pakai kasut baru sempena tahun baru neh. sorry gambar belum sempat nak snap.. bila dah amik gambar cun2 nanti sy upload.

After tukar kasut Mr. Wuj kitorang gi cari makan kat mydin subang jaya..huhuhu.. ramai giler orang nyer.. alahai kena lak kat pintu masuk tu berderet kete yg masuk token tu.. aper lagi kena paw le jawab nyer kudut ngan jentoi kali neh...sempat sambar baju basahan untuk mikhaeyl rafaeyl sepasang sorng...
baju kegilaan mikhaeyl masa kini.. ben10... huhuhu
nampak tak pak we kat belakang tuh yg tekun menjaga anak.. keh keh keh.. 
berebut stereg..huhuhuhu..
Dah x tau nak pi maner... mikhaeyl and rafaeyl pun dah elok nyer tido.. last jentoi suh sy pi potong rambut yg dah mula merimaskan neh.. sy biasa la bila dah leh ikat... ikat ekor kude je le jawab nyer.. mcm mak timah. Cam biasa jentoi drop sy kat sri manja..kat tempat biasa... dlm masa 1 jam dia dtg balik amik ... heeheh.. ayat dari mikhaeyl 'fuyooo mama....' di balas dengan satu sekehan di dahi nyer... hehehe.
terserlah kan kejantananku.. hahah.. senang pas mandi sikat sket2 terus blah.. hehehe
then kitorang teruskan perjalanan ke klng lak.. hehhehe..sebenar nyer sy nak beli make up jer... mana2 guardian pun ader barang2 make up tu tp sbb mikhaeyl lak nak main kete RM5 utk 10 minit tu... mengikut jelah si jentoi sampai klang. time jentoi bawak mikhaeyl rafaeyl gi main kete tu sy ke guardian beli alat2 make up... kali ni try eye liner, lips liner dan 2 way cake dari silky girl lak.. foundation still setia pada Maybelline yer.. tak luper stock vitamin chew-able utk mikhaeyl rafaeyl.. biasa la datang jusco klang ni mmg sy giler sampai juling2 mata.. lagi2 kat pakaian wanita.. sales sampai 70%.. mak ai... bukan wanita sejati kalu x giler shopping...
Balik dari Jusco Klang, sempat  singgah seksyen 24 shah alam [jumpa satu lagi port makan baru kat shah alam]  utk makan before balik zzzzzzzzzzzzz.... penat bangat...

1 comment:

noorafzan said...

amboih.sakannya shopping.

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...