| Jejak Si Pari-Pari |

Tuesday, January 18, 2011

Bila BE Incik NuffNang Datang Dan Pergi...Burger King Menjadi Peneman Kini..


Entry tempelan untuk hari ini… x ada masa nak fikir pasal entry kebelakangan neh.. banyak kerja kat ofc dan sebok ngan pendekar2 kundur dan bapak pendekar kundur kat umah… Maklum ler nama pun mak orang..kihkihkih. Tp Incik Nuff sentiasa ku lawat at least sekali seminggu.. dan hari ni check incik Nuff buat kali ke 1008 pada tahun ini dan sy nampak total earning dah meningkat, dan dan tu ler terdetik kat hati neh.. ‘sure ader mana2 BE dan jadi ME nie..tak best nyer’.. time tu muka dah masam2 kelat mcm kulit buah stia… tak tau buah stia tu aper? ha!!! orang ganu tahu..cari kawan yg asal Terengganu dan tanyer dier buah stia tu cam ner. buah ni dah hampir pupus dah neh.. kalu kawan kamu yg mengaku dier tu asal trg tapi x tau buah stia tu mcm mana..baik korang check kat IC dier -11- ke no aper,, mana tau thah2 pendatang tanpa izin ker.. hahahha.
Berbalik pasal BE ME tadi...huhuhu.. Alhamdulillah.. walau pun tekaan saya yang 1 BE dah bertukar menjadi ME adalah benar dan sepatut nyer saya terima dengan syahdu syahdan ketentuan ini, tapi kali ni saya happy!!! kenapa? sbb incik nuff tarik satu bagi satu.. hehehe.. walau pun Buena Vista The Green Hornet dah jadi ME…sy telah dihadiahkan dengan BE ke 3 untuk tahun 2011 ini iaitu….tarra….Burger King New Promotion…toing!! toing!!! dah beberapa hari dah Burger King neh menari2 tayang bau kat blog sy neh.. bila tengok jer perut lapar.. bila perut lapar je tengok iklan neh.. heheh.. tp masih belum berkesempatan merasai kelazatan dan ke'pedasan' nyer sampai laaa neh… So saper2 yg ada plan nak lepaking ngan member dalam masa yg terdekat neh blh la lepaking kat Burger King neh dan cuba hidangan terbaru dari mereka… nak tau aper yang terbaru tu? apa lagi click ler incik nuff kat atas penjuru kanan tu.. click jer.. x payah bayar aper per... click yer click yer... [kata miss kudut sambil wat mata kuyu ] pastu share2 la kat sini yer pada saper2 yang dah merasa tu… [taip sambil telan liur… ].
Saya tunggu comment dari kamu pasal burger baru kat BURGER KING neh yer... hehehe..tata!!

2 comments:

good_boy said...

wahhh...bestnye...
bila la daku nak dapat be ni..huhu


good_boy latest post Wahhh!! UFO Datang Malaysia!!

Ms. Kudut said...

sabar...sabar... sy pun baru semenjak dua menjak neh merasa nyer ha...

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...