| Jejak Si Pari-Pari |

Sunday, January 9, 2011

Mulakan Hidup Baru...!!!! Apa ada pada usia?

Me On My Birthday
wallaweh...bangga sy nak umumkan kepada semua yg sy dah 30 thn.. haaa??? Malu? kenapa lak nak malu nak sorok2.. conot tau bila adik2 yg baru masuk kerja panggil sy akak.. rasa cam lebih dihormati gitu.. maybe sbb sy tak ada adik kut thats why bila ada yg panggil sy akak rasa beeesssssttttt sangat. Tapi ppuan ni ada jugak yg tak suka bila org panggil dier akak, rasa lebih tua kater nyer... ish! ish! ish! apa la ada pada angka usia tu, x kemana nyer.. walau kita sorok umur kita yg sebenar org tetap boleh agak pada fizikal kiter. Lagi sadis kalu kita duk sorok sangat umur kat orang, bila orang teka usia kita dorang teka lagi tua dari usia kita yg sebenar.. 
apa-apa pun HAPPY BIRTHDAY TO YOU MS. KUDUT..hehehehe!!!

4 comments:

nub said...

slamat besday!! hehe

Ms. Kudut said...

thaks nub

miss hani said...

selamat hari lahir... tak nampak umo 30 lh.. macam umo 20.. :) suka tgk akak.

Ms. Kudut said...

thanks hani...

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...