| Jejak Si Pari-Pari |

Thursday, January 20, 2011

JOM GEGAR BLOG

ehem..ehem..hari ni terasa gatal2 getah keladi lak sy nak join JOM GEGAR BLOG anjuran Ben Ashaari... nak menempel kat blog abang femes kiter neh..lagi pun sy tau abang femes badan ketul2 neh x sombong orang nyer walau pun dah boleh dikategorikan sebagai blogger otai tahap ultraman... kenapa sy cakap cam tu? mcm le sy ni kenal kan...? x kenal pun...bukan takat nak duk semaja makan roti nan.. suara pun tak pernah dengar.. tp sbb dier added sy kat muka buku..sy tau dier seorang blogger tahap ultraman yang very humble dan tak pilih bulu.. Jadi sy dengan semangat waja  inspira nyer menyokong program...[program ker neh? x tau nak cari perkataan sesuai la..balun jer lah.] anjuran beliau...  moga blog saya yang roman picisan [ni tajuk lagu dewa neh..] akan bergegar dan menggeletar lepas neh... gracias.. so saper2 yg rasa gatal kuku kaki nak join tu sila ke sana yer

1 comment:

sayasayangkamuhamim (: said...

"moga blog saya yang roman picisan [ni tajuk lagu dewa neh..] akan bergegar dan menggeletar lepas neh.."

hahaha ! ayat ni tak tahan !^___^
follow u dekat twitter n belog (:

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...