| Jejak Si Pari-Pari |

Saturday, January 8, 2011

Buffer Earning (BE) di tahun 2011

Jenguk sini BE nuff Jenguk saner BE Nuff.. Best kan baca entry pasal BE Incik Nuff nikan? so tergerak le hati sy yg suci murni neh nak post pasal BE Nuff sy jugak walau pun tak segempak blogger2 femes lain... tp kurang2 ader gak masyuk kan? kan? kan?
Before that... sy nak membuat pengakuan sedih yg blog sy ni blog picisan tahap cipan.. x ramai follower dan tak ramai visitor kalu dihitung hari2.. kalu blogger lain sampai beribu2 unique visitors tiap2 hari sy nak cecah 100 sehari pun tahap air kat paras idung.. sakit wooo..tp alhamdulillah dah meningkat dari hari ke hari... follower pun agak bertambah ler... 
Dan utk tahun 2011 neh... untuk menyuntik semangat sy Incik Nuff dah bagi 2 BE dalam masa 3 hari... thank you yer ..bagi lagi bagi lagi... lagi bersemangat sy nak berblogging.. Walau pun 1 dah jadi ME tp sy tak pandang tu sbb bak kater mat mat romeo.. 1 pergi 2 yg datang.. heheheh.
 Nota Kaki Busuk : Ingat2 nak wat first GA la.. tapi nak kasik hadiah haper yer? kih kih kih... okies..GA nanti akan sy fikirkan tp ader hadiah a.k.a ole2 untuk follower sy yang ke 100.. tunggu ye!!!

2 comments:

azhar said...

dpt BE kena kasi up traffic lah....huhu

Ms. Kudut said...

boley boley... nak kena wat entry cam lensa rosak ler baru traffic gilos baban nyer naik..

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...