| Jejak Si Pari-Pari |

Saturday, January 15, 2011

"Lucky Giveaway by Cik Dya"



Seumur idup saya semenjak saya berblogging neh.. ini le pertama kali sy mencuba nasib utk giveaway..huhuhu.... dan Giveaway pilihan saya ialah "Lucky Giveaway by Cik Dya". Kat bawah neh sy copy paste dari blog cik Dya.. sebagai reference... mana tau kut ader syarat2 yg tertinggal.. hehehehhh

Syarat-syarat WAJIB : 
~ Mempunyai blog dan beralamat di Malaysia~ [semestinyer...tulen you!!]
1) Be my FOLLOWER if you like. [okey]
2) Sila tekan LIKE untuk fan page Cik Dya.[dah awal2 lagi..]
3) Buat satu ENTRY tentang giveaway ini dengan tajuk "Lucky Giveaway by Cik Dya" [tengah taip le neh]
4) Sila letak BANNER GIVEAWAY di atas di dalam entry anda [okey..cam kat atas ] dan sidebar blog dan mesti link kepada blog cik dya.[dah lama dah letak...memang like page neh]
5) Sila TAG 3 ORANG kawan dan pastikan mereka tahu tentang GA ini.
saya tag : 
  1. cilupbah
  2. Cma
  3. Mr. Nub
6)Akhir sekali sertakan permenant link entry lucky giveaway ini di ruangan komen di bawah.
7) Tarikh tutup Lucky Giveaway ini ialah pada 25 January 2011. 

Rasa nyer semua syarat2 telah dipatuhi dengan jaya nyer... Dapat aper?? maner la sy tau... Cik Dya x nak kongsi ker ngan semua aper yg bakal blogger bertuah tu terima nanti.. mana tau makin bersemangat kami berusaha utk merebut hati ...ish ish.. merebut hadiah tersebut... apa pun sy tak  kisah ler dapat aper pun.. janji sy dah pecahkan tradisi ngan menyertai giveaway.. dan Cik Dya bertuah..ish!!! bukan!!! bukan!! sebenarnyer  sy yg cukup bertuah sebabberkesempatan dan diberi peluang utk menyertai "Lucky Giveaway by Cik Dya" neh. salam...

2 comments:

Cma Shiema said...

mekacih tag cma kak d..cma bwat nnti ye...:)

hamzah ian said...

wa.. gua pun lame tak masuk GA

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...