| Jejak Si Pari-Pari |

Wednesday, January 19, 2011

Ujibakat AF9 Secara Online...

Fewett… deman Akademi Fantasia kembali lagi…. Tapi kali ni berita baik untuk saper2 yang berbakat tapi malas nak beratur panjang.. tahun neh ader ujibakat secara online.. amboi.. mentang2 ler bakat ana raffali dicungkil melalui Youtube.. skang nak masuk AF pun leh submit guna Youtube neh? ha.. cara dier..? alahai tak sabar2 yer… ish!! Abang tu nak wat aper korek gitar tong tu? Keh keh keh… cara nyer senang amat.. rakam video anda kemudian upload ler kat Youtube… pastu submit video yang terbaaaeeekk anda tu bersama borang yang boleh didapati di  Borang Penyertaan AF-9 online  

Video tu hantar pautan jer yer.. tak yah nak suka suki hantar video tu gedebuk lak, wat penat jer si email tu nak bawak berat2.. pandai2 ler nanti judges nengok kat Youtube tu… tp cepat yer sbb last date utk ujibakat secara online ni adalah pada 26 januari 2011.. beberapa hari je lagi neh… takat ni nampak dah ader dalam 29 video dan sy paling suker video awek neh...Amira Nasyrah..oo..tidak, bukan untuk promote yer..sy hanya memuji mana yang best.. baik sy promote diri sendrik.. keh keh keh.. 





so aper lagi..sila cargaskan diri anda...jangan nak wat malu2 tenuk lak..rakam video mantap kamu skang..tuah ayam nampak di kaki..tuah kamu mana tau kat AF9...aper? senarai lagu.. huhuhu. Luper lak.. karang ader yg rakam lagu Halimah Jongang lak kan…okey sila refer senarai kat bawah.. jangan tertukar lak mana lagu utk kaum hawa dan mana untuk adam.. keh keh keh… good luck…

Untuk Si Hawa
1              Ku Ada Kamu_Adira
2              Nobody_Wondergirls
3              Realiti Dewi_Alyah
4              Tolong Ingatkan Aku_Ana Rafali
5              Jahat_Stacy
6              Hati yang Kau Sakiti_Rossa
7              Matahari_Agnes Monica
8              Pelamin Anganku Musnah_Azie
9              Bila Cinta_Gio & Felly
10           Bertamu Di Kalbu_Jaclyn Victor
11           Helo_Beyonce
12           Sejak Ku Bertemu Padamu_Sanisah Huri
13           Gila_Mila
14           Puisi Cinta_Ella
15           Rela_Tila
16           Aku Tak Percaya Cinta_Liyana Jasmay
17           Cinta Sempurna_Yuna
18           Tari Tualang Tiga_Saloma
19           Cinta Ini                _Dato' Siti Nurhaliza
20           Ku Bukan Aku_Tilu

Untuk Si Adam
1              Selamat Malam_Faizal Tahir
2              Kebahagiaan Dalam Perpisahan_Shahir
3              Drama King_Muh
4              Extravaganza_Bunkface
5              Billionaire_Travis McCoy
6              Bukan Cinta Biasa_Afgan
7              Ketulusan Hati_Anuar Zain
8              Bila Cinta_Gio & Felly
9              Noktah Cinta_Hafiz
10           Yang Pernah_Estranged
11           Dan Bila Esok_Sofaz
12           Akulah Kekasih Mu_Axl's
13           Tinggal Kenangan_Salem
14           Tak Mungkin Berpaling_Zamani
15           Pelita_Api
16           Susun Silang Kata_Aizat
17           Inilah Cinta_Akim
18           Sorry Sorry_Super Junior
19           Baby_Justin Bieber
20           Yank_Wali Band


Dan sedikit entry tempelan untuk hari ini..keh keh keh.... BE ke 4 dan 5 untuk taun 2011 muncul serentak hari neh... wallawehhh...senyum sampai belakang telinga ha... tq Incik Nuffnang... x dapat masuk AF pun tak aper dah cukup ok dah dapat BE neh.. kih kih kih (ayat ngampu le pulak yer)

2 comments:

P A U L I N E said...

big improvement from AF.. =)

ASaDa RyutaRo said...

peh.. mantap lah musim ni. siap leh submit on9 lagi.

mantap giler suara amira nasyrah ni. kalau tak terpilih, tak tau lah nak cakap apa..

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...