| Jejak Si Pari-Pari |

Wednesday, January 26, 2011

WOW! Kotex Luxe - 100% Satisfaction Guaranteed!

Wah..wah..wah..


hari tu Libresse kali ni WoW dari Kotex pulak.. nanti kat dalam blog saya neh penuh pasal tuala wanita jer.. keh keh keh.. tp kalu barang baik apa salah nyer berkongsikan? Lagi pun saya tau ramai kaum hawa yang menjengah blog sy neh..jadi boleh ler kita sama2 tau yg skng kat pasaran Kotex dah keluarkan tuala wanita baru yang dijamin 100% iaitu KOTEX® LUXE* Ultrathin Design pads and KOTEX® LUXE* Ultrathin…first time tengok email dari Kotex dengan tajuk WOW! Kotex Luxe – 100% Satisfaction Guaranteed! sy dah teruja nak explore.. bila bukak webpage dier yg comey giler tuh.. dan tengok design dier… saya terus jatuh hati tp dengan design dier je la sbb lain pada yang lain.. comey sangat.. tak caya? cuba tengok bawah… ader ker tuala wanita secomey tuala wanita neh.. berbunga2..nak pakai pun sayang .. hik!! packaging dier mmg superb!


tp performance dan keselesaan tu sy tak leh komen la sbb saya masih belum cuba. Harga pun belum sempat survey lagi.. Tapi yg best nyer kalu kamu beli dan tak satisfy ngan aper yang kamu dapat… dalam tempoh promosi ni kamu boleh claim balik duit kamu [hingga 31 march 2011] tapi jangan le beli 20 dah habis pakai 20 dah pakai baru cakap tak satisfy.. at least tinggalkan 10 dan kamu boleh claim duit kamu balik.. tapi reason kenapa kamu tak satisfy ngan WOW ni kena le kukuh..
Jika kamu nak tau lebih lanjut.. nak dapat kan KOTEX WOW nyer tools mcm wallpaper.. email layout. Emoticon.. dan mungkin kamu jugak kamu nak sample Kotex Wow neh sebelum beli kat kedai.. sila la ke WOW tp jangan luper jadi ahli dulu.. atau saper2 nak sample tu tp tak nak log in.. boleh ler call 1-800-82-1188 atau email Marketing.My@kcc.com
Saper2 yang dah mencuba boleh le berkongsi pendapat anda tentang keluaran terbaru Kotex neh... jangan malu2..semua wanita pun guna tuala wanita neh..

5 comments:

Dilakochan said...

hah! cumilll nya!
nnt nk cube try la.
tp dah cecantik, syg nk guna!
haha..
buat koleksi plak nnt! ;p

Ms. Kudut said...

hik... tu ler pasal... tapi mesti dah tak segan nak bawak sini saner..

azureEn said...

suke all d design. memang girly sgt. tpi tak smpt2 lagi nk g beli n try >.<

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

walaweehh..mantop nye design..

Ms. Kudut said...

memang mantop... kalu beli pun wat koleksi jer.. 1 sbb design 1 sbb harga... baru usha tadi RM15.90..huhuhu...

| Kudut's Loyal Readers |


Powered By: Blogger Widgetstop commentators widget for blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...